liabloggen

Jag heter Lillemor och är 42 år. Bor i Bålsta med min familj som består av min man Åke, min dotter Carina, hennes son Benjamin, Madelene och Jennifer. Efter min svärmors bortgång bor även min svärfar hemma hos oss sen 2008. Kommer att skriva om alla möjliga saker som dyker upp eller som har varit. Följ med på resan vetja!!

Biltema

Publicerad 2011-07-29 14:59:52 i Allmänt

Efter vi hade släppt av Madde & Kim vid bussen och vinkat hej då så åkte vi till Biltema, inhandlade 2 cyklar, cykelkorgar,lås mm. Nu ska vi hem och montera ihop dom, det ska bli så skönt att kunna ut och cykla igen det är 5 år sen någon stal min andra cykel.

Hej då, gumman

Publicerad 2011-07-29 14:53:48 i Allmänt

Jaha då har vi släppt av Madde & Kim vid bussen för deras färd till Hudiksvall, kommer att bli så tomt efter dom. I ca 2 veckor ska dom vara där. Buhuuu.

Nya cyklar

Publicerad 2011-07-28 12:15:39 i Allmänt

I morgon ska vi åka till Uppsala och släppa av Madde & Kim vid bussarna, dom ska åka hem till honom i Hudiksvall. Sen ska vi åka förbi Biltema och kolla på cyklar, ska köpa 2 stycken, det ska bli så kul

Negativ energi

Publicerad 2011-07-28 11:59:14 i Allmänt

Att negativ energi kan vara så energislukande bläääJag satt & prata med min man angående skolstarten med våra tjejer i augusti, jag har lovat Madde att fälja med henne till gymnasiet i Enköping, min man som har semester fortfarande får följa med Jennifer till hennes nya skola, jag sa då att dom kunde cykla dit då jag måste ha bilen, då säger han bara ja vi får väl ta ur ventilerna för annars är dom väl borta. SUCK så är det hela tiden när jag säger något. kan man inte se positivt på saker & ting eller ska man gå och oroa sig för vad som kan ske eller bara ta det när det kommer

Sopporna SLUT

Publicerad 2011-07-28 11:27:18 i Vikt Hälsa Motion

Oh my god, kan inte vara sant, skulle handla en kartong med soppor igår innan jag skulle åka till Gröna Lund, men tydligen så har just "min" smak tagit slut, bröööööööl det är inte sant det får inte bara hända alltså, hur sjukt jobbigt är det inte att börja om på ren kur när det har gått en vecka.
Nej jag måste hitta på ett alternativ ska åka förbi Relax idag innan jag ska till jobbet och se om jag kan handla bars istället.

 eller   

Vill ju INTE få panik

Kollat på film

Publicerad 2011-07-27 22:45:57 i Film / Böcker

Efter vi hade slappat ett tag hemma efter grönan så kollade vi på film, trailern var jätteläbbig men när vi så tittade på hela filmen så blev den lite konstigt rent ut sagt.
Ni får avgöra själv

Vilken dag

Publicerad 2011-07-27 22:42:56 i Allmänt

Idag så åkte vi i familjen till Gröna Lund, men gud vad mycket folk man kom ju knappt fram det va ungefär 50 minuters väntetid för varje attraktion, helt galen väntan alltså, vi får åka tillbaka lite senare och då lite senare på eftermiddagen, kvällen då alla barnfamiljer har åkt hem. Kunde ju inte ens fota vad vi åkte så jag får väl leta efter bilderna på google.

Först åkte vi bläckfisken



Sen tog vi flygande mattan



Drog vidare till bergochdalbanan



Sen åkte Madde & Jennifer Extreme



Därefter gick vi mot utgången med stor möda då det va så jäkla trångt, åkte hemåt och stannade vid McDonalds i Barkarby och käka. Sen åkte vi hem helt slut ha ha

Mycket att göra.....

Publicerad 2011-07-26 23:16:11 i Allmänt

Idag har det varit så mycket att göra på jobbet men ingen har haft tid då vi har haft jättemycket kunder hela tiden, det känns jättetrist då hela lagret är överfullt med varor som skulle ut i hyllorna, ibland skulle jag vilja klona mig själv så jag kunde plocka varor samtidigt som jag sitter i kassan ha ha

Nu ska jag snart gå och lägga mig då vi ska till Gröna Lund imorgon. det ska bli kul.

Bloggvänner

Publicerad 2011-07-26 11:24:06 i Allmänt

Har suttit och läst lite olika bloggar nu på morgonen och jag har märkt att man typ måste ha bloggvänner, är det verkligen så??
Måste skaffa mig såna oxå alltså, hm ja jag får fortsätta kommentera andras bloggar och se om det kan komma någon nu till min sida.

Resa

Publicerad 2011-07-26 10:47:48 i Allmänt

NU börjar jag verkligen längta efter att börja resa lite, kanske det är för att jag har jobbat så mycket, mina jobbarkompisar har haft eller har semester eller har precis kommit tillbaka så visst känns det att jag har jobbat i 11 månader utan uppehåll, det ska jag erkänna men snart återgår det till det lite mer normala hoppas jag, ska se över mina anställningsvillkor när min chef kommer tillbaka mm.

Kudden kallar

Publicerad 2011-07-25 22:20:40 i Allmänt

Nu känner jag hur min kudde vill att jag ska komma dit så det är dags att stänga ner för ikväll.
Gör självklart några nya inlägg imorgon innan jag ska till jobbet

Natti

Löning idag

Publicerad 2011-07-25 20:42:52 i Arbete

Så skönt att det är lön idag, med tanke på gårdagens shopping ha ha.
På jobbet har det varit HUR MYCKET som helst hela dagen och jag jobbade i 10 timmar i kassan, en aning ont mellan skulderbladen puh undrar hur många kilon jag har lyft/dragit idag pust & frust

När jag kom hem så har min svärfar druckit inte mycket men med tanke på min uppväxt har jag starkt tagit avstånd från alkohol så stank det alkohol i hela lägenheten, då blev det lite tjafs oss emellan det enda jag tycker är att när han ska dricka så kan han ju åka hem till sina andra söner som dricker både mycket och ofta, så vi slipper det eländet vi vill ju inte att våra barn ska uppleva det i vår trygghet (lägenheten)
Så nu e jag less, han kan gärna flytta om han inte kan sluta dricka

TA hand om er/ kram

Vägning igen

Publicerad 2011-07-25 06:23:36 i Vikt Hälsa Motion

Tjihooo väger nu 108.9.
- 0.7 hg inte mycket men med tanke på allt som har slunkit ner under veckan så är jag mer än nöjd NU är det verkligen dags att börja fokusera igen.
Strax ska jag åka till jobbet så vi hörs ikväll igen.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela